351 påmeldte duer til LU-24

Da er fristen for påmelding til LU gått ut, og det er påmeldt 351 duer til årets happening. Kjekt at alle 7 foreninger er representert, med 37 utstillere fordelt på 29 raser. I år blir det også presentert etpar polske raser, så det skal bli spennende å bli mer kjent med disse.

I skrivende stund er det akkurat 3 uker til «dagen derpå», men før den tid er det litt forberedelser som gjenstår, spesielt da i due-slaget. Et bad eller 3 setter de alltid pris på, noen trenger gjerne litt ekstra pynting, noen trenger kanskje litt mer bur-trening, og alle bør tas nøyere i ettersyn så de ikke tar med seg små snyltere på tur… Deretter er det bare til å se frem til en kjekk helg blant bur-rekkene, få supre kritikker og tilbakemeldinger i fra dommere på de fjærkledde håpefulle, og ikke minst den sosiale biten, -med god mat og drikke attåt.

I år har også Norges Brevdueforbund sitt LU samme helg og sted som oss, så her blir det mulighet for mye dueprat for interesserte.

På vegne av arrangørforeningen SJRF ønskes alle hjertelig velkommen til årets happening på Quality Airport Hotell på Sola.

Posted in Ukategorisert.