Julemøte SJRF

5 desember var det duket for årets siste medlemsmøte i SJRF, denne gangen i lokalene til Uninor i Eigersund.

Først på programmet var fremvisning av sorte Tysk Modenesere fra Sturle, hvor våre dommere Ole Kjell og Terje kom med sine kommentarer på duene. De var jevnt over enige, og selv om det var pene duer som sto i burene, er det alltid noe å jobbe med videre.

Etter gjennomgangen av duene fortsatte møtet med diverse saker som skulle diskuteres, bl.a om neste års LU som vi i SJRF står som arrangør av. Deretter var det tid for en matbit. Jan Helge disket opp med en herlig buffé med diverse spekeskinker, eggerøre, potetsalat og grønnsaker, og kaffe/brus attåt. Underveis gikk praten løst og fast om mangt og meget. Gledelig med ett nytt tilskudd i foreningen, som også hadde erfaring med struts, og ikke minst duer, fra før.

Vel forlikte og mette i magen ble møtet deretter avsluttet.

For SJRF,

Nina Solbjørg

Posted in Ukategorisert.