Til alle oppdrettere og tilhengere av Norsk Petent.

Styret i klubben har holdt en meget lav profil de siste årene. Først grunnet avlyste utstillinger, og senere grunnet sykdom. Dette igjen gjorde at vi heller ikke har krevd inn noen medlemsavgift.

Men nå er vi i full vigør igjen, og håper å blåse nytt liv i klubben der vi slapp tidligere. Vi håper fortsatt mange vi støtte opp om klubben med medlemsavgiften, som fortsatt er kr. 100. Den kan settes inn på kontonr.: 1050 22 10195 for året 2023. Og husk å merke innbetalingen med avsendernavn!!! På forhånd takk!

Vi har fortsatt mange cocnacglass som er tenkt brukt som premier, og Kurt Johan Dahlen har et slikt til gode som vi ikke har fått levert.

Østfold Rasedueforening planlegger en utvidet lokalutstilling i Halden i høst, og hvor alle oppdrettere av rasen vil bli invitert til å stille ut med Jan Oksnes som dommer. Mer info om dette vil komme senere, blant annet da dato ikke er fastsatt grunnet årets Høstutstilling. Vi vil selvsagt unngår kollisjon med denne!!!

Vi håper på god oppslutning på denne utstilling, og hører gjerne fra dere allerede nå i nær fremtid, om noen kunne tenke seg å komme. Dette grunnet blant annet hotellbestilling i nærheten. Jo før vi hører noe, jo bedre er det.

Med hilsen for Norsk Petent Klubb og Østfold Rasedueforening, Bjørn Carlo Andersen.

Posted in Ukategorisert.