Sommermøte i Østfold Rasedueforening.

ØRF hadde igjen et vellykket møte hos Robin Arnesen med duer i burene. Det var Pommersk Kroppert, Norwich og Norsk Petent av årets avl i fargene rød, gul og gulbåndet, og der var det flere lovende ungdyr å se.

Det var godt fremmøte, derav en av våre kvinnelige medlemmer, Rachel Wahlen som hadde tatt turen fra Oslo.

Planer for høsten ble drøftet, og der var en planlagt utvidet Lokalutststilling et hett tema, all den tid vi ikke fant egnet lokale til en overkommelig pris til Høstutstilling. Iraldo Glez stiller lokale i sin bedrift til rådighet for en slik påtenkt utstilling i Halden. Og selvsagt så håper vi på stor oppslutning fra medlemmene til denne utstilling. Foreningen vi i tilfelle betale vaksine for alle som vil stille ut.

Videre planer for sommer og høst ble lagt, og fòr etc. kan bli utlevert på lageret etter avtale.

Robin hadde igjen disket opp med kaffe, rundstykker og tilbehør som smakte godt. Ole Gunnar kunne så ønske alle en god sommer, og fortsatt god avlssesong.

For Østfold Rasedueforening, Bjørn Carlo Andersen.

Posted in Ukategorisert.