Medlemsmøte i ØRF hos Robin tirsdag 30. mai. 23.

I flott sommervær var maimøtet lagt til Robin Arnesen og hans flotte lysthus. Samtidig hadde både Marek Galicki tatt med seg diverse polske duer i diverse raser av årets avl til å ha i burene. Og for de fleste var dette ukjente raser, noe som gjorde dette ekstra interessant. Bjørn Carlo ga en grei orientering i disse uvante rasene. Ole Gunnar hadde samtidig med blå og sølvfargede Norsk Petent også av årets avl. Og her var alle på hjemmebane hva rasen angikk.

Og selvfølgelig beskuet vi Robin sitt flotte slag og duer. Hetr ble vi mest impornert av hans sorte Norske Tomlere med sine lyse klare nebb. Men også noen gode i rødt og gult, samt en del Brevduer.

Mitt under det hele drøftet vi diverse foreningssaker. Egen import hadde stått for dette til stor glede for oss alle.

Arrangementet av årets Høstutstilling, måtte vi dessverre si i fra oss, mest grunnet enten høye lokalleier, eller haller som vi ikke fikk leid dessverre grunnet den nærmest vanlige allergiredselen i kommunale haller.

Mens alle hadde en hyggelig kveld, serverte Robin kaffe og rundstykker med pålegg som smakte meget godt. Også vårens siste møte 26. juni ble vi enige om skulle avholdes på samme sted.

For ØRF Bjørn Carlo Andersen.

Posted in Ukategorisert.