En liten Påsketur i Østfold

Vi fikk ønske om et besøk for å bese våre Norsk Petent fra vårt kvinnelige medlem i Oslo, nemlig Rachel Wahlen. Cate og jeg tok i mot henne på busstasjonen innen vi kjørte innom vårt lager slik at Rachel fikk se vårt utstyr etc..

Så gikk turen til Robin Arnesen som jo bor like ved. Han visste jeg ikke var hjemme, men duene fikk vi jo se. Han har for tiden Norsk Tomler i flere farger, foruten noen Brevduer og høns. Rachel som er av brasiliansk avstamning, likte denne sammensetningen av fugler. Hennes oldefedre i Brasil hadde nemlig også hatt duer og høns på gården fortalte hun. Dette var noe hun hadde opplevd som liten jente fortalte hun. Og lysten til å ha duer først og fremst hadde vokst frem de siste årene hos henne.

Veien gikk så videre hjem til Cate, hvor hun ble mektig imponert over å se den store samling Norsk Petent i flere farger. For det var rasen hun først og fremst ville starte opp med når plassen tillot det. Etter å ha blitt fortalt litt av vært om duer og duehold i Cate sitt slag, samt fått holde dueegg i hånden for første gang, gikk turen inn til varme vafler og enda mer dueprat.

Tiden gikk og Rachel måtte omsider reise tilbake til Oslo, men lovet at en tur tilbake til Fredrikstad, vil skje igjen i nær fremtid. For oss var det et meget hyggelig bekjentskap som vi gjerne ser videre i vår dueverden.

Bjørn Carlo Andersen.

Posted in Ukategorisert.